Volkan BOLAT - Okul Müdür Yardımcısı

1986 Ankara Doğumluyum. Gazi Üniversitesi Endistryel Sanatlar Fakültesi İşletme Öğretmenliği Bölümünü 2009 Yılında başarı ile tamamladım. 2009 Yılında Aksaray Ortaköy İstiklal Ortaokulunda Teknoloji ve Tasarım Öğretmeni olarak göreve başladım. 2010 yılında zorunlu Hizmetimi yapmak Üzere Maraş´ın Elbiştan İlçesi İsmet Paşa Ortaokuluna Tayinimi İstedim. 2012 Yılında Çankırı Merkez 30 Ağustos Ortaokuluna atandım. 2014 Yılı Ocak Ayında alan değişikliği ile asıl branşım olan Muhasebe ve Finansman Öğretmenliğine Kılızılırmak Şehit Medet Ekizceli Çok Programlı Anadolu Lisesine atanarak geçiş yaptım. 2016 Eylül Ayında Halen Çalıştığım Okulumuz da göreve başladım. 2018 yılından İtibarende Okulumuzun Müdür Yardımcısı olarak görevime devam etmekteyim.

Evli ve 2 Çocuk Babasıyım.