GİRESUN / BULANCAK - Kovanlık Çok Programlı Anadolu Lisesi

OKULUMUZA ULUSAL KALİTE ETİKETİ...

Okulumuz öğrencileri Almanca Öğretmeni Züleyha Akın Rehberliğinde “Şiirlerden Şarkılara Yolculuk” adlı eTwinning projesi ile Ulusal Kalite Etiketi almaya hak kazanmıştır.

Okulumuz projesi öğrencilerde toplumun kültürel belleğinde şarkı formuyla yer edinen bestelenmiş şiirlerin bir şiir türünde olduğu ve bir şair tarafından kaleme alındığı bilincini yaratmayı, popüler kültürün dışında kültürümüzün değerlerini yansıtmayı, edebi zevk kazandırıp çeşitli duyguları hissettirerek sözel ve yaratıcı yetenekleri geliştirmeyi, müziği sevdirmeyi ve kültürler arası etkileşimde bulunmayı amaçlamaktaydı.

Projede Polonya ülkesi ve Türkiye’den Giresun, Ankara, İstanbul, İzmir, Hatay, Adıyaman, Balıkesir, Samsun illerinden olmak üzere toplam 11 katılımcı okul yer almaktaydı.

Okulumuz Almanca Öğretmeni Züleyha Akın ve görevli öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

16-09-202416-09-2024

Yayın: 16.09.2024 - Güncelleme: 16.09.2024 11:17 - Görüntülenme: 82