Kas

24 Kasım öğretmenler günü muhasebetiyle okulumuzda öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin katılımıyla program düzenlenmiştir. Düzenlenen programda şiirler okunmuş şarkılar söylenmiş ve öğrencilerimizden öğretmenlerine yazılan mektuplar okunmuştur. Bu özel günde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal eden bütün öğretmenlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz. Ayrıca kıymetli öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarız.

Kas

Yüksek Öğretim Kurumları Sınavına hazırlanan 12. sınıf öğrencilerimize yönelik kazanım değerlendirme sınavları yapılmaktadır. Yüksek Öğretim Kurumları Sınavına kıymetli öğrencilerimize çalışma azmi ve başarılar diliyoruz.

Kas

Okulumuz Beden Eğitimi ve Spor Öğretmeni Hüseyin Dikgöz öncülüğünde okulumuz öğrenci ve personelleriyle sağlıklı yaşam spor hareketleri yapılmaktadır. Beden Eğitimi Spor Öğretmenimiz Hüseyin Dikgöz'e özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün aramızdan ayrılışının 84. yıl dönümü anma programı saat 09.05´te sirenlerin çalmasıyla başladı. 2 dakikalık saygı duruşunun akabinde İstiklal Marşımız okundu.

Okul idarecilerimiz, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin katılımlarıyla  gerçekleştirilen anma töreni,

Atatürk´ün hayatını anlatan yazı ve şiirlerin okunmasının ardından   "Mustafa Kemal Seslense" adlı oratoryo ile sona erdi.

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ü saygı, özlem ve minnetle anıyoruz.

Ekm

Kovanlık eğitim ailesi ile dolu dolu bir Cumhuriyet Bayramı geçirdik. Bizlere bugünleri armağan ve emanet eden başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün kahraman şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyoruz. Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun.

Ekm

28.10.2023 Cumartesi günü Sayın kaymakamımız Ünal KOÇ öncülüğünde gerçekleşen Cumhuriyetimizin 100. yılında 100.000 Fidan dikim etkinliğine okul müdürümüz Mehmet HATİPOĞLU eşliğinde katıldık. İlçemiz Tepeören  ve Muratlı Köyünde gerçekleşen etkinlikte okulumuz öğrencileri fidan dikimi gerçekleştirerek katıldılar. Etkinliğe katılan öğrencilerimize teşekkür ediyor, Cumhuriyet bayramını kutluyoruz.

Okulumuzda Bilim konuşuluyor.

26.10.2023 Perşembe günü TÜBİTAK bilim söyleşileri kapsamında Dr. Abdulkadir Şeker konuğumuz oldu. Yapay Zeka: Makineler konuşabilir mi? Konulu söyleşimizi gerçekleştirdik. Kendisine verdiği değerli bilgiler için teşekkür ediyor, başarı ve mutluluklar diliyoruz.

Ekm

20.10.2023 Cuma günü 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği genel kurul toplantımızı icra ettik. Toplantımıza velilerimizin yoğun katılımı bizleri mutlu etmiştir.Toplantımıza katılıp bizlere destek olan bütün duyarlı velilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuzda Afet Farkındalık Eğitimi ve Deprem Tatbikatı yapılmıştır. Öğrencilerimize önce Afet Farkındalık Eğitimi videosu izletilmiş, sonra da çök kapan tutun hareketi yapılmıştır. Sivil Savunma Kulübü Sorumlu öğretmeni Selçuk KELLECİ öğrencilerimize kısa bilgilendirmeleri ile tatbikatımız bitmiştir.

Ekm

Okulumuzda 2023 Yılı Mevlid-i Nebi Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle istikamet üzere olmak konulu seminer yapılmıştır. Bu önemli hafta münasebetiyle Öğrencilerimizle buluşan Bulancak İlçe Müftülüğü Vaizi Adnan ÇÖMERT ve Din Hizmetleri Uzmanı Yunus SÖNMEZ hocalarımıza verdikleri değeli bilgiler ve okulumuza olan desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Ekm

İlçe milli eğitim müdürümüz Şenel Bulut, Kovanlık İmam Hatip ortaokulu müdürü Olgun Yücel ve okul müdürümüz Mehmet Hatipoğlu Bayındır köyündeki veli ve öğrencilerimize ziyarette bulundular. Velilerimize samimi ve misafirperver tavırlarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Ekm

İlçe milli eğitim müdürümüz Sayın Şenel Bulut okulumuzu ziyaret ettiler. Öğretmenlerimizle bir araya gelen müdürümüz Şenel Bulut 2023 2024 eğitim öğretim yılında okulumuzda yapılması planlanan çalışmalar ve projeler hakkında bilgiler alarak öğretmenlerimize tavsiyelerde bulundu.

Kendilerine okulunuza her daim desteklerinden ve nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.

Ekm

2023 2024 eğitim öğretim yılı Ekim ayı başarıyı artırma toplantısı yapıldı. Toplantı okul zümre başkanımız, imam hatip meslek dersleri öğretmeni Muhsin Sürücü'nün sunumları ile başladı. Okul müdürümüz Mehmet Hatipoğlu'nun değerlendirmeleri ile son buldu. Okulumuz başarısı için çalışan kıymetli öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ekm

2023 - 2024 Eğitim - Öğretim yılı taşımalı eğitim şoförler toplantısı okul müdürümüz Mehmet HATİPOĞLU başkanlığında yapıldı. Kuralların hatırlatıldığı toplantıda taşıma şoförlerimiz ile istişare edildi. Kazasız ve başarılı bir eğtim öğretim yılı dilekleri ile toplantı sonlandırıldı. Okulumuz emektarı kıymetli  taşıma şoförlerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Peygamber efendimiz Hz.Muhammed (s.a.v)'in Dünya'yı şereflendirdiği gün olan "Mevlid Kandili" okulumuz öğrencileri ve Kovanlık İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri tarafından hazırlanan programla kutlanmıştır. Mevlid-i Nebi etkinlikleri kapsamında düzenlenen program, Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlamış daha sonra şiir, ilahi ve orotoryo gösterileriyle devam etmiştir. Programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür eder, bütün islam aleminin mübarek Mevlid Kandilini kutlarız.