Eyl

Okulumuzu ziyaret eden Giresun Memur-sen başkanımız Sayın Muhammet Sarı Bey'e Memur-sen yönetim kurulu üyesi Sayın Ali Yilmaz  Bey'e, Bulancak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi müdürü Sayın Turgut Hacınoğmanoğlu Bey'e, Bahçelievler Şehit Mehmet Bayar Anadolu Lisesi müdürü Sayın Sedat Bulut Bey'e ziyaret ve destekleri için teşekkür ederiz.

Eyl

Okulumuzda 4 yıl eğitim alıp 2023 Yüksek Öğretim Kurumları Sınavında güzel puanlar alarak lisans eğitim hakkını kazanan kıymetli öğrencilerimiz bizleri ziyarete geldiler. Kendilerine teşekkür ediyor, bütün öğrencilerimize bundan sonraki hayatlarında başarılar ve mutluluklar diliyoruz.

Eyl

Destekleme ve yetiştirme kurslarımız öğrencilerimizin yoğun katılımıyla devam etmektedir. Öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Eyl

Okulumuz bahçesinde ve okulumuz içinde ayrıntılı temizlik yapılmıştır. Ayrıca okulumuzda boya işleri yapılmıştır. Bizlere destek olan Kovanlık belediyesine belediye personeline ve belediye başkanımız Sayın Harun kalıntaş bey'e şükranlarımızı sunarız.

Eyl

Okulumuzdan 2022 - 2023 Eğitim Öğretim Yılı lisans ve ön lisans eğitimi kazananların listesi.

Başarı bir ekip işidir. Bu başarıda emeği geçen tüm idareci, öğretmen, personel, taşıma şoförleri ve okulumuz velilerine teşekkürlerimizi sunuyoruz. Öğrencilerimizi gönülden tebrik ediyoruz. Üniversite hayatlarında başarılar ve mutluluklar dileriz.

Eyl

Okulumuzu ziyaret eden ve her daim yanımızda olan Kovanlık belediye başkanımız Sayın Harun Kalıntaş 'a ilçe başkanımız Yaşar Bulut ' merkez muhtarımız Olgun Aydın 'a değerli büyüğümüz Ahmet Bulut  'a nazik ziyaretlerinden ve desteklerinden dolayı teşekkür ederiz. Bu vesileyle yeni eğitim öğretim yılında bütün paydaşlara başarılar dileriz.

Ağu

Okulumuz 2022 Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı başarısının ardından 2023 Yüksek Öğretim Kurumları Sınavında da başarılar elde eden öğrencilerimizle tercih heyecanı yaşıyoruz. Bu vesileyle üç buçuk milyon öğrencinin yarıştığı sınavda 5970. sıralamada olan okulumuz öğrencisi Nurgül Koç'u ve ilk elli bine girmeyi başaran öğrencimiz Mertcan Karakaya 'yı tebrik ediyoruz.

Haz

Yedi Meşe'nin 3. sayısı çıktı.

Yıl boyunca okulumuzda yapılan etkinlikler, yazılar, bulmacalar, mektuplar, mülakatlar ve pek çok şey... Okulumuz adına güzel bir çalışma ortaya koyan kıymetli mesai arkadaşlarımıza, ediyorümüz Ezgi Çelebi'ye okulumuz müdür yardımcıları Volkan Bolat  , Sabri Bodur beylere teşekkür ediyoruz.

Yazıları ile bizleri onurlandıran Bulancak kaymakamımız Sayın Ünal Koç Bey'e Kovanlık belediye başkanımız Sayın Harun Kalıntaş Bey'e ve ilçe milli eğitim müdürümüz Sayın Şenel Bulut  Bey'e şükranlarımızı sunarız. Destekleri için kıymetli şube müdürlerimiz Muhammet Tanriverdi , Taner Çelenk ve Mithat Yaramış beylere teşekkür ederiz.

Daha nice güzel çalışmalar ortaya koymak temennisiyle...

Haz

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılında okulumuzun Anadolu ve İmam Hatip alanlarından mezun olacak öğrencilerimiz için düzenlenen mezuniyet programımız Kovanlık belediye başkanımız Harun Kalıntaş, karakol komutanımız Ramazan Elitok, velilerimiz ve Kovanlık halkımızın katılımlarıyla gerçekleşti. Mezun olan öğrencilerimize girecekleri Yükseköğretim Kurumları Sınavında başarılar, bundan sonraki hayatlarında sağlık ve mutluluk dileriz.